Informativa ’16

Letos bo potekal že 8. sejem izobraževanja in poklicev – Informativa ’16, kjer se bo predstavila tudi Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani. Sejem bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, od petka, 22. januarja, do sobote, 23. januarja, vsak dan od 9. do 18. ure. 

 

Filozofsko fakulteto lahko obiščete na stojnici ali pa si ogledate njeno predstavitev na osrednjem prostoru, ki bo vsak dan sejma od 11:30 do 12:00.  Tudi letos bodo naše barve zastopali naši študenti.

In kaj na podlagi svojih izkušenj menijo o študiju na Filozofski fakulteti?

“Študij mi je prinesel kritičen pogled na aktualne dogodke po svetu.”

“S študijem sem spoznal, da jezika ne samo govorimo, ampak ga tudi živimo.” 

“S študijem sem postala strpnejša. Dobila sem širši pogled na družbo.”

“Naučila sem se odgovornosti in časovnega načrtovanja, saj je bilo pri študiju veliko samostojnega dela.”

 

Na Informativi ’16 bo na enem mestu obiskovalce pričakalo vseh 23 fakultet in tri akademije UL, ki izvajajo programe s področja humanistike, družboslovja, jezikoslovja, umetnosti, naravoslovja, tehnike in tehnologije.  Da je naša fakulteta še kako popularna med bodočimi študenti lahko vidite na fotografijah z lanske Informative, saj se je na stojnici Filozofske fakultete trlo dijakov.

Če se želite osebno prepričati, kaj vse nudi študij na Univerzi v Ljubljani oziroma če poznate dijake in starše, ki bi jih to zanimalo, se lahko udeležite ene od treh predstavitev UL, ki bodo potekale 22. januarja (ob 11:00 in 13:30) in 23. januarja (ob 10:30) v Veliki predavalnici na Gospodarskem razstavišču. Prijavnico za predstavitve najdete na naslednji povezavi: https://www.uni-lj.si/informativa/pot.phph

Več informacij o dogajanju na Inforamtivi ’16 najdete na naslovu: https://www.uni-lj.si/informativa/?vPath=informativa

Če pa se dogodka ne morete udeležiti, ga lahko spremljate v živo na naslednji povezavi: https://www.uni-lj.si/informativa/live.php

Up Next

Related Posts