#vstopilSEM – Mejniki in prehodi mladih

KDAJ? sreda 1. junij 2016, ob 18.30 uri

KJE? Slovenski etnografski muzej (drugo nadstropje razstavne hiše), Metelkova ulica 2, Ljubljana

 

Razstava študentov Oddelka za etnologijo in kulturno antropologijo ob razstavi Vrata: prostorski in simbolni prehodi življenja

Razstava je nastala v sodelovanju s Slovenskim etnografskim muzejem v okviru vaj pri predmetu Etnologija Slovenije 3 na Oddelku za etnologijo in kulturno antropologijo Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani. Vsebinsko in oblikovno se navezuje na razstavo Vrata: prostorski in simbolni prehodi življenja.

Vsak izmed nas se v življenju srečuje z najrazličnejšimi prehodi. Vstopamo v nova obdobja življenja in se spominjamo predhodnih. Medtem čutimo, vidimo, slišimo, doživljamo, dogajajo se nam dobre in slabe stvari, sprejemamo odločitve, se borimo in zmagujemo, ljubimo in izgubljamo. Mladi danes najpomembnejša življenjska prehajanja objavljamo na družbenih omrežjih. Tokrat pa smo virtualna omrežja prestavili v razstavni prostor Slovenskega etnografskega muzeja.

Vabimo vas, da se sprehodite po poti mladih in s tem podoživite delček svoje mladosti ali pa spoznate, kam vse vas lahko življenje pripelje.

Up Next

Related Posts